De Villa

Vanaf de veranda van villa Mimpi kijkt u uit over het zwembad, een prachtige groene vallei en de Bali zee. Bij helder weer kunt u in het Westen de vulkanen van het Indonesische eiland Java zien en in het Oosten de voormalige hoofdstad Singaraja.

Via de monumentale trap aan de voorkant van villa Mimpi komt u op de veranda, waar u, zittend aan de grote eettafel of relaxend op de lounge set, kunt genieten van het fenomenale uitzicht over de noordkust van Bali.

Door de openslaande louvredeuren gaat u naar de riante woonkamer. In het voorste gedeelte bevindt zich een ruime zithoek en hangt een 42 inch led tv aan de muur. Deze is aangesloten op de in de achtertuin staande satelliet waardoor er een ruime keuze is aan buitenlandse zenders, maar ook de publieke televisiezender BVN (het Beste van Vlaanderen en Nederland). Daarnaast is er een dvd-speler en zijn er voldoende dvd’s, van populair tot filmhuis.

Via een kleine verhoging komt u in het tweede deel van de kamer met onder andere een grote eettafel en aansluitend een moderne, strakke keuken welke is voorzien van alle benodigde apparatuur.

Villa Mimpi beschikt over vier royale tweepersoons slaapkamers, waarbij iedere slaapkamer de beschikking heeft over een eigen badkamer. In drie slaapkamers staat een tweepersoonsbed van 200 cm bij 180/200 cm, allen voorzien van een klamboe en één slaapkamer heeft de beschikking over twee éénpersoonsbedden van 200 cm bij 100 cm.

Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel(s) en zijn tevens voorzien van een airco.

De oppervlakte van villa Mimpi bedraagt 296 m2 en de totale perceeloppervlakte is 2.145 m2

Villa Mimpi ligt midden in het dorp. U zult zich verbazen op hoeveel manieren er geluid kan worden gemaakt. Brommers, hanen, krekels,kikkers, honden, katten en de nabijgelegen tempel(afstand 181 meter). Iedereen laat weten dat hij of zij er is. De tempel begint meestal met hun oproep om 6 uur in de ochtend. Duur hiervan is ongeveer 15 minuten. De andere tempel oproeptijden zijn om 12:00 en 18:00. Dit zijn allemaal geluiden die wij niet kunnen verhinderen.
Voor volledige rust is Mimpi wellicht niet uw plek.

Als laatste, maar niet geheel onbelangrijk. Villa Mimpi ligt in de heuvels en dat betekent dat de tuin naar beneden helt. Indien u met kinderen komt is het daarom raadzaam die extra in de gaten te houden, een struikeling is zo gemaakt.